maanantai 5. toukokuuta 2008

Tämä pariskunta auttoi minut ja Ompun Ceciksestä Tallinnaan viime kesänä...

Nyt tarvitaan apua hädän hetkellä
Suomen Maine Coon kissat ry:n sihteeri ja Pirok:n jäsen Katja Torikka ja hänen perheensä menettivät kotinsa viikko sitten tulipalossa. Perhe selvisi viime hetkillä ulos palavasta talosta. Perheen 4 lasta ovat 2-12-vuotiaita. Kaikista kissoista ei ole varmuutta selvisivätkö hengissä. Kissoja oli yhteensä 9, Norjalaisia Metsäkissoja, Maine Cooneja ja kotikissoja. Kahdesta kissasta vihikoira on saanut vainun ja toivomme kissojen löytyvän lähiaikoina. Loukkuja on viritetty maastoon ja toivo kissojen löytymisestä on korkealla. Yksi kissa löytyi jo naapurin tontilta, mutta poliisi lopetti kissan. Hessu oltaisiin ehkä voitu pelastaa, mutta poliisi ei ajatellut, ei vienyt Hessua eläinlääkäriin eikä ottanut yhteyttä Torikoihin vaan kysymättä ampui Hessun. Hessu oli lähinnä pahinta palopesäkettä ja oli kuitenkin selvinnyt palavasta talosta ulos... Eläinlääkäreille on annettu lopetuskielto ilman Torikoiden lupaa sekä vannotettu, että tutkivat kissat kunnolla.Yksi kissa on varmuudella tunnistettu lähimaastossa ja liikkuu yhden loukun lähistöllä. Lapset eivät ole vielä tajunneet tapahtunutta, Katja ja Tommi taistelevat henkistä romahdusta vastaan. Arki on lähtenyt jotenkin käyntiin.
Norscoon-kissalan sivuilta http://koti.phnet.fi/norscoon/Norscoonindex näkee kissojen kuvat. Kaikki havainnot huomioidaan sekä kissoista on luvassa löytöpalkkio kiinniottajalle. Kissat voivat matkata pitkänkin matkan, pitäkää silmät ja korvat auki!
Nyt pyydän hyvät kissaystävät puhaltamaan yhteen hiileen ja ojentamaan auttavan kätenne uuden kodin rakentamisessa. Torikat menettivät palossa kaiken. Vielä tarvitaan lakanaa, kattilaa, kenkiä ym jokapäiväistä taloustarviketta. Jos kissoja löytyy ja he selviävät, tarvitaan myös tarvikkeita kissoille: hiekkalaatikkoja, leluja, ruokaa ym. Raha-avustuksia varten tilinumeroa voi kysyä Eliisa Maliselta. Pienelläkin summalla on suuri merkitys hädän hetkellä. Tavaralahjoitukset voi lähettää suoraan Katjalle ja Tommille osoitteeseen Peltoniementie 1 A 3, 03100 Nummela tai minun kauttani.
Nöyrin kiitos etukäteen Katjan ja Tommin puolesta!
Eliisa Malinen050 5126 133halimaa@kolumbus.fi

1 kommentti:

-Niina- kirjoitti...

Ai nää oli just ne ihmiset! Mä jo aattelin että Pirokiin viedään tavaraa, toi on niin painajainen: aattele, kaikki tuhoutuu tulipalossa ja kissat hukassa... En KOSKAAN halua kokea vastaavaa!